Shop Mobile More Submit  Join Login
About Digital Art / Student Akhmad FauziMale/Indonesia Group :iconillustocolour: Illustocolour
♥-♥
Recent Activity
Deviant for 6 Years
Needs Core Membership
Statistics 48 Deviations 48 Comments 3,925 Pageviews
×

Newest Deviations

Couple and love, beach by uyeek Couple and love, beach :iconuyeek:uyeek 0 1 Uyeek Photography by uyeek Uyeek Photography :iconuyeek:uyeek 0 0 Side of Magelang by uyeek Side of Magelang :iconuyeek:uyeek 0 0 Girls by uyeek Girls :iconuyeek:uyeek 0 3 Buber SD by uyeek Buber SD :iconuyeek:uyeek 0 0 Glowing night by uyeek Glowing night :iconuyeek:uyeek 0 0 Buber SD by uyeek Buber SD :iconuyeek:uyeek 0 0 Sensor girls by uyeek Sensor girls :iconuyeek:uyeek 0 0 Shiny Girls by uyeek Shiny Girls :iconuyeek:uyeek 0 0 Sensasi of Sosial Dua by uyeek Sensasi of Sosial Dua :iconuyeek:uyeek 0 0 Girls and beach by uyeek Girls and beach :iconuyeek:uyeek 1 0 ILove chocolade design logo by uyeek ILove chocolade design logo :iconuyeek:uyeek 0 0 UGM mathematics jersey by uyeek UGM mathematics jersey :iconuyeek:uyeek 0 0 MUJEN 80 logo by uyeek MUJEN 80 logo :iconuyeek:uyeek 0 0 Mujen 80 T-Shirt by uyeek Mujen 80 T-Shirt :iconuyeek:uyeek 0 0 Crew of Maba12 by uyeek Crew of Maba12 :iconuyeek:uyeek 0 0

Favourites

Explore the Shaormian Garden by driq Explore the Shaormian Garden :icondriq:driq 6 0 iViva Espana! by TheHawkeyeStudio iViva Espana! :iconthehawkeyestudio:TheHawkeyeStudio 31 10 La Roja is all in. Adidas commission by akyanyme La Roja is all in. Adidas commission :iconakyanyme:akyanyme 141 54 Iker Casillas - UEFA EuroCup 2012 by akyanyme Iker Casillas - UEFA EuroCup 2012 :iconakyanyme:akyanyme 104 43 Iker Casillas by sologfx Iker Casillas :iconsologfx:sologfx 97 40 Iker Casillas by akyanyme Iker Casillas :iconakyanyme:akyanyme 109 41 Ice Cream by pupukbawang Ice Cream :iconpupukbawang:pupukbawang 10 3 lebih rame rumah sendiri by pupukbawang lebih rame rumah sendiri :iconpupukbawang:pupukbawang 19 16 i am you by mahasesen i am you :iconmahasesen:mahasesen 958 68 I NEED YOU by mahasesen I NEED YOU :iconmahasesen:mahasesen 254 60

Activity


Senimu adalah caramu!!
Maksutnya project yang lo buat itu emang yang jadi cara lo buat mengekspresikannya.
Nggak harus sama caranya kayak yang orang lain lakukan.
Ada yang manual drawing
Ada yang digital drawing
Ada yang mixing drawing
Ada yang crop-digital drawing
dll.
Sekali lagi, setiap orang punya caranya masing - masing.
Dan cari inspirasi dari project orang lain sah sah aja menurut gue.

deviantID

uyeek's Profile Picture
uyeek
Akhmad Fauzi
Artist | Student | Digital Art
Indonesia
Gue akhmad fauzi, bisa dipanggil Uyeek.

Part time designer
Photographer
Your turn?
Contacts :
- akh.fauzi@ymail.com
- 085643198781
- 28BB76F8
Interests

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconpupukbawang:
pupukbawang Featured By Owner Oct 6, 2011
nuwun dah watch ane,,lam kenal bung,,tampaknya anda penikmat doodle juga tho??,,haha
Reply
:iconuyeek:
uyeek Featured By Owner Oct 6, 2011  Student Digital Artist
oke bung. doodle tu apaan ya? maaf nubie.hee
Reply
:iconpupukbawang:
pupukbawang Featured By Owner Oct 6, 2011
hehe nanya mbah google ae,,dia lebih tau,,wkwkwkwk
Reply
:iconuyeek:
uyeek Featured By Owner Oct 7, 2011  Student Digital Artist
oh gue tau skrg bro.
sipsip. :D
Reply
(1 Reply)
:iconpalupitamara:
palupitamara Featured By Owner Sep 27, 2011  Hobbyist Artisan Crafter
hello! :w00t:
welcome to :devart: boleh cantumin #indonesia atau :iconindonesia: dong di journal ato signature kamu ^_^
thank youu...

#indonesia 's admin
Reply
:iconuyeek:
uyeek Featured By Owner Sep 28, 2011  Student Digital Artist
belum di acc ya join requestku?
:D
Reply
:iconlintu47:
Lintu47 Featured By Owner Sep 27, 2011  Hobbyist Photographer
Welcome to #AllArtSupport!
Be ready for amazing features & prizes!
Click Here to go to Our RuleS.
Please Read Them Carefully.
Enjoy Your Stay : )
:iconallartsupport:
Reply
:iconuyeek:
uyeek Featured By Owner Sep 28, 2011  Student Digital Artist
okay. thanks :D
Reply
Add a Comment: